Despec Benelux Gesloten op Goede Vrijdag & Paasmaandag

Magazijn gesloten op Goede Vrijdag en Paasmaandag  

AANGEPASTE LEVERTERMIJNEN | PLAATS TIJDIG UW BESTELLING  

Op vrijdag 29 maart 2024 en maandag 1 april 2024 is ons logistiek centrum gesloten wegens twee officiële feestdagen in Duitsland: Goede Vrijdag en Paasmaandag.

Tijdens deze dagen zullen er dus geen bestellingen verwerkt & verstuurd worden vanuit ons magazijn in Duitsland. Uw  bestellingen van vrijdag 29 maart & maandag 1 april zullen pas op dinsdag 2 april verwerkten verstuurd worden. 

Ook uw bestellingen van donderdag 28 maart zullen vertraging oplopen. Wij verwerken deze orders nog op donderdag in ons magazijn, maar aangezien onze transporteur op vrijdag niet actief is, zal dus ook uw bestelling van donderdag 28 maart pas vanaf dinsdag 2 april geleverd worden. 

Op vrijdag 29 maart zijn onze medewerkers van het kantoor in Gent wel aan het werk en staan wij tot uw dienst. Op Paasmaandag is het kantoor in Gent gesloten.

Gezien deze feestdagen voor bijkomende drukte kunnen zorgen in ons logistiek centrum, raden wij u aan die week tijdig te bestellen.

Voor de goede orde geven we hieronder een overzicht van de uitleveringen rond deze periode:

👇



Bestelling geplaatst

In verwerking vanaf

Levering vanaf (Benelux)

Woensdag 27 maartWoensdag 27 aprilDonderdag 28 maart
Donderdag 28 maartDonderdag 28 maart Dinsdag 2 april
Vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag)Dinsdag 2 april
Woensdag 3 april
Maandag 1 april (Paasmaandag)Dinsdag 2 april
Woensdag 3 april
Dinsdag 2 aprilDinsdag 2 aprilWoensdag 3 april

WILT U TIJDIG UW BESTELLINGEN ONTVANGEN? 

Dan raden wij u aan tijdens de week van Goede Vrijdag zo vroeg mogelijk te bestellen aangezien deze feestdagen in Duitsland voor bijkomende drukte kan zorgen in ons logistiek centrum. 


Via onderstaande knop komt u te weten hoe u de Track & Trace van uw bestelling kunt terugvinden: 

Heeft u vragen of twijfels omtrent de leveringen deze week of de sluitingsdagen? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!

Producten filteren